top of page

“ Toneelgroep TREES / TRESOR  uit Rollegem verlegt zijn focus nu reeds naar 2021 “

 

Toneelgroep TREES keek er terug naar uit om eind november, begin december, hun jaarlijks groot stuk  op te voeren. We kozen voor het komisch stuk  “ hartelijk gecondoleerd “ onder interne regie van Jos Dendievel.

Omwille van de actuele corona omstandigheden begonnen de voorbereidingen hiervoor wat vroeger. Om de opvoeringen veilig te laten doorgaan wil het bestuur van TREES namelijk de opgelegde regels van het corona protocol strikt toepassen. Het werd snel duidelijk dat het toepassen van de huidige, vrij strenge regels, niet evident is. We hoopten met zijn allen dat de corona situatie tegen september ten goede zou keren. Helaas blijkt dit nog niet het geval.

Vooral de regel inzake social distancing speelt ons het meeste parten. De zaalcapaciteit van onze thuisbasis, het OC van Rollegem, is onvoldoende groot om een prettige en veilige opvoering te garanderen. Samen met de cultuurraad van Kortrijk werden verschillende alternatieven bekeken. Desalniettemin moeten we besluiten om dit jaar de opvoeringen af te gelasten en vooruit te kijken naar 2021.

Ook de voorstelling van ons jeugdgezelschap TRESOR “ de geheime kersentuin “ wordt noodgedwongen naar volgend jaar verschoven.

We beseffen dat we hiermee, naast onze actieve TREES / TRESOR leden, ook heel veel TREES / TRESOR sympathisanten zullen ontgoochelen.

In 2021 zullen we met zijn allen, zoals steeds, met veel enthousiasme, onze beide afgelaste voorstellingen opvoeren.

 

U vindt ons ook op facebook

 

Namens alle TREES en TRESOR leden

Geert Callewaert

Voorzitter

bottom of page